Ανακαινίσεις

Δείτε φωτογραφίες από πρόσφατα έργα ανακαινίσεων

Φωτογραφίες από ανακαινίσεις μας

Ανακαίνιση γραφείων στο Περιστέρι

Ανακαίνιση γραφείων στο Περιστέρι

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μας ανέθεσε τη μετατροπή ισόγειου χώρου σε γραφείο. Το ακίνητο έχρηζε ολικής ανακατασκευής, όμως το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση Ταβέρνας

Ανακαίνιση Ταβέρνας

Η κοσμική ταβέρνα "Λευτέρης" μας εμπιστεύτηκε την ολική ανακαίνιση του χώρου εστίασης και των τραπεζοκαθισμάτων. Εγινε νέα χωροθέτηση, τοποθετήθηκαν καινούργιοι υαλοπίνακες, ηχομονωτικά στοιχεία, πλακίδια, είδη υγιεινής, πατώματα, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σύστημα ψύξης-θέρμανσης και διακοσμητικά στοιχεία που μεταμόρφωσαν ολικά το χώρο.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση Λογιστικού Γραφείου

Ανακαίνιση Λογιστικού Γραφείου

Το κορυφαίο Λογιστικό Γραφείο Π. Μπογράκος μας ανέθεσε την ανακαίνιση των γραφείων του. Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών ήταν αυστηρό καθώς ο φόρτος εργασιών της εταιρίας δεν επέτρεπε παρεκλίσεις.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση Νεοκλασικού κτιρίου

Ανακαίνιση Νεοκλασικού κτιρίου

Η εταιρία μας ανέλαβε την ολική ανακαίνιση νεοκλασικής κατοικίας στην Καστέλα του Πειραιά. Το κτίριο βρισκόταν σε ερειπώδη κατάσταση με πρόβλημα στατικότητας και χρειάστηκε ολική ανακαίνιση.

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση Βίλλας

Ανακαίνιση Βίλλας

Η εταιρία μας ανέλαβε την ανακαίνιση βίλλας στην Κινέττα. Εγιναν ελαιοχρωματισμοί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ακινήτου, καθώς και εκτεταμένες ηλεκτρολογικές εργασίες.

Ανακαίνιση; Ξεκινήστε σήμερα!

Καλέστε μας για σας δώσουμε προσφορά για την ανακαίνιση του ακινήτου σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ