• Ανακαίνιση ενεργειακά

Ανακαινίστε... ενεργειακά

Το ολοένα και αυξανόμενο κόστος της ενέργειας (ηλεκτρικό, πετρέλαιο, κλπ) καθιστά πλέον ιδιαίτερα δαπανηρή τη διαβίωση σε σπίτια χωρίς επαρκή ενεργειακή θωράκιση.

Οι επεμβάσεις για την ενεργειακή θωράκιση του κτιρίου ξεκινούν από απλό βάψιμο με θερμομονωτικά χρώματα και υλικά έως και την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου με αντικατάσταση κουφωμάτων, καλοριφέρ, κλπ.

Αν και το εύρος των εργασιών για την ενεργειακή θωράκιση του κτιρίου εξαρτάται πάντοτε από τον προϋπολογισμό του ιδιοκτήτη, εντούτοις προτείνουμε οι επεμβάσεις να είναι όσο το δυνατόν ολοκληρωμένες. Το κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο, όμως θα εκπλαγείτε από το πόσο σύντομα θα κάνετε την απόσβεση των χρημάτων αυτών. Χειμώνα - καλοκαίρι, θα χρειάζεστε πολύ λιγότερα χρήματα για θέρμανση και ψύξη ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης.

Η εταιρία μας έχει πολυετή εμπειρία στην ανακαίνιση και μετατροπή παλιών σπιτιών σε ενεργειακά.

Μετά από επιτόπια αυτοψία κάνουμε λεπτομερή καταγραφή των απαιτούμενων επεμβάσεων και σας γνωρίζουμε εκ των προτέρων το συνολικό κόστος και το χρόνο που θα απαιτηθεί, για να αποκτήσετε ένα σύγχρονο σπίτι, ενεργειακά θωρακισμένο.