• ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού

Η οικονομική κρίση έχει στρέψει τους περισσότερους στην επιλογή να ανακαινίσουν το παλιό τους σπίτι. Αν η ανακαίνιση γίνει σωστά, τότε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει πολλαπλά οφέλη σε κόστος ασύγκριτα μικρότερο από την αγορά καινούργιας κατοικίας.

Αποφασίσατε λοιπόν να κάνετε ανακαίνιση. Σίγουρα στο μυαλό σας έχετε συγκεντρώσει τις εργασίες που χρειάζονται καθώς και τα χρήματα που μπορείτε να δώσετε. Το μεγαλύτερο και πιο συνηθισμένο, δυστυχώς, λάθος, είναι να ξεκινήσετε τις εργασίες με ανεξάρτητα συνεργεία, χωρίς κεντρική επίβλεψη. Στην πορεία εμφανίζονται νέες δουλειές που δεν είχατε αντιληφθεί και που αυξάνουν το τελικό κόστος. Στην καλύτερη περίπτωση μόλις τελειώσει η ανακαίνιση και φύγει και το τελευταίο συνεργείο, θα διαπιστώσετε ότι ο προϋπολογισμός και το χρονοδιάγραμμά σας τινάχτηκαν στον αέρα. Δεν είναι όμως λίγοι οι ιδιοκτήτες που αδυνατούν να καλύψουν τις επιπλέον χρεώσεις και τελικά ολοκληρώνουν όπως - όπως τις εργασίες.

Στην Εταιρία Κατασκευών και Ανακαινίσεων ΒΑΒΗΣ ξέρουμε πώς να σας προφυλάξουμε από τέτοιους κινδύνους και ακολουθούμε συγκεκριμένα στάδια.

Επίσκεψη

Θα επισκεφθούμε το χώρο σας και θα συζητήσουμε μαζί σας. Ακούμε τι θέλετε να κάνετε και καταγράφουμε τις ανάγκες σας. Μελετάμε το χώρο και σας επισημαίνουμε πιθανές απαραίτητες επεμβάσεις που ίσως να μην είχατε αντιληφθεί, όμως είναι αναγκαίες. Καταλαβαίνουμε το ύφος και τη λειτουργικότητα που θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας, ώστε να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας σε αυτό που θέλετε.

Προσφορά

Εχοντας συγκεντρώσει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, θα σας δώσουμε την προσφορά της Εταιρίας μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Η προσφορά θα περιλαμβάνει και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που απαιτείται μέχρι την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, έτσι ώστε να κάνετε κι εσείς τον προγραμματισμό σας.

Εργασίες ανακαίνισης

Τα συνεργεία μας ξεκινούν τις εργασίες ανακαίνισης κάτω από τη δική μας συνεχή επίβλεψη. Οι πρώτες εργασίες αφορούν πιθανές κατεδαφίσεις εσωτερικών τοίχων, αποξηλώσεις ντουλαπιών και πλακιδίων. Οι εργασίες προχωρούν όπως έχουν προγραμματιστεί και ολοκληρώνονται στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί. Οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση έχετε να κάνετε μέχρι να τελειώσει η ανακαίνιση, μιλάτε μόνο με έναν άνθρωπο που θα σας δώσει σαφείς και υπεύθυνες απαντήσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί. 

 

Ανακαίνιση; Ξεκινήστε σήμερα!

Καλέστε μας για σας δώσουμε προσφορά για την ανακαίνιση του ακινήτου σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ