• ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευές Κατοικιών

Η Εταιρία Ανακαινίσεων και Κατασκευών ΒΑΒΗΣέχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή νεόδμητων μονοκατοικιών και διαμερισμάτων. 

Οι κατασκευές σπιτιών που αναλαμβάνουμε, διακρίνονται από εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, δίνοντας υπεραξία στην επένδυσή σας. Για να το επιτύχουμε, χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά και εξοπλισμό σε κάθε στάδιο της κατασκευής. Πολυκατοικία ή μονοκατοικία, κύρια κατοικία ή εξοχικό, η εταιρία Ανακαινίσεων και Κατασκευών ΒΑΒΗΣ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες από το μηδέν και σας παραδίδει το σύγχρονο ακίνητο των ονείρων σας, με το κλειδί στο χέρι.

Οι εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του καινούργιου σας σπιτιού σας παραδίδονται γραπτά πριν την έναρξη του έργου, με συγκεκριμένο κοστολόγιο και σαφές χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλής. 

Ενδεικτική συγγγραφή για κατασκευή καινούργιας κατοικίας:

Οικοδομικός σκελετός

Οικοδομικός σκελετός

Οικοδομικός σκελετός

Το σκυρόδεμα του φέροντος οργανισμού των κτιρίων θα είναι κατηγορίας C20/25 και ο χάλυβας ελληνικής προέλευσης, (Σιδενόρ ή Χ.Θ Χάλυβας Θεσσαλίας), ποιότητας S500s, (Β500C σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ΕΛΟΤ). Θα χρησιμοποιηθεί έτοιμο – εργοστασιακό σκυρόδεμα, με τα ανάλογα πιστοποιητικά αντοχών. Οι κολώνες και οι δοκοί του κτιρίου στο εξωτερικό μέρος, όπου προβλέπονται από την μελέτη θερμομόνωσης, θα μονωθούν με μονωτικό υλικό πάχους 3cm (DOW ή Fibran). Τα τοιχία του υπογείου θα περαστούν δύο χέρια με στεγανοποιητικό MAX SEAL, για προστασία έναντι εξωτερικής υγρασίας.

Τοίχοι πλήρωσης

Τοίχοι πλήρωσης

Τοίχοι πλήρωσης

Όλες οι τοιχοποιίες, εσωτερικές και εξωτερικές, θα κατασκευαστούν από διάτρητους οπτόπλινθους κανονικά ψημένους, πολύ καλής ποιότητας, διαστάσεων (σε εκατοστόμετρα) 6Χ9Χ19 εξάοποι, 12Χ6Χ19 οκτάοποι και 12Χ9Χ19 δωδεκάοποι. Ενισχυτική ζώνη (σενάζ) με σιδηρό οπλισμό 3Φ8 θα υπάρχει σ’ όλες τις τοιχοποιίες, τουλάχιστον μία καθ’ όλο το ύψος ή στη μέση του τοίχου ή στην ποδιά του παραθύρου. Ειδικά για τα σενάζ των εξωτερικών τοίχων, θα τοποθετηθεί η ίδια μόνωση εξηλασμένης πολυστερίνης με αυτή των τοίχων, σε πάχη των 3εκ. για την εξάλειψη θερμογεφυρών στο κτίριο.

Επιχρίσματα - σοβάδες

Επιχρίσματα - σοβάδες

Επιχρίσματα - σοβάδες

Όλες οι προς επίχριση επιφάνειες της οικοδομής θα επιχριστούν με ασβεστοκονίαμα διαστρωμένο σε τρεις στρώσεις και ενισχυμένο με τσιμέντο, με χρήση μηχανικών και μη εργαλείων, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, από έμπειρο προσωπικό ως ακολούθως: Μεταξύ πρώτης και δεύτερης στρώσης, θα τοποθετηθεί ειδικό υαλόπλεγμα σοβατίσματος, σε πλάτος 33εκ. και μήκους όσο απαιτείται, στα σημεία αλλαγής υλικού των όψεων, αλλά και στο εσωτερικό της οικοδομής, στις διελεύσεις των ηλεκτρολογικών, για την αποφυγή ρηγματώσεων του επιχρίσματος.

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Υδραυλικές εγκαταστάσεις Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ασθενών ρευμάτων Μονώσεις Διακοσμητικά - Γύψινα Κιγκλιδώματα - Κάγκελα Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Δάπεδα - Κοινόχρηστοι χώροι

Δάπεδα - Κοινόχρηστοι χώροι

Δάπεδα - Κοινόχρηστοι χώροι

Πλακίδια, εγχώριας ή ευρωπαϊκής προέλευσης, α’ διαλογής, άριστης ποιότητας, ονομαστικής αξίας 20ευρώ ανά τετραγωνικό, από τις εταιρίες PORCELANA ή Κυπριώτης. Θα είναι τύπου RIELLO, αυτομάτου λειτουργίας και απόδοσης, σύμφωνα με τη μελέτη, θα είναι δε εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και όργανα για την αυτόματη λειτουργία του, ήτοι θερμοστάτες, θερμοδιακόπτες, φίλτρα πετρελαίου κλπ.

Θερμαντικά σώματα

Θερμαντικά σώματα

Θερμαντικά σώματα

Τα θερμαντικά σώματα θα είναι τύπου panel (τύπου ΤΗΕRMIC Βελγίου) κατάλληλης θερμαντικής ικανότητας.

Κουφώματα

Κουφώματα

Κουφώματα

Κουφώματα αλουμινίου της εταιρίας Europa

Θωρακισμένες πόρτες

Θωρακισμένες πόρτες

Θωρακισμένες πόρτες

Οι εξώπορτες των διαμερισμάτων θα είναι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Ντουλάπες υπνοδωματίων

Ντουλάπες υπνοδωματίων

Ντουλάπες υπνοδωματίων

Τα ερμάρια των υπνοδωματίων, θα κατασκευαστούν στο άνοιγμα που προβλέπει η αρχιτεκτονική μελέτη από επώνυμα ελληνικά εργοστάσια (πχ ATRO – LINEA κατηγορία soft). Η πόρτα είναι της εταιρείας ATRO – LINEA κατηγορία soft. Εσωτερικά οι ντουλάπες έχουν 1 σωλήνα οβάλ, 1 σειρά ράφια και 1 συρταριέρα εσωτερική με 3 συρτάρια. Το πλάτος των συρταριών είναι 45εκ. το ύψος τους 15εκ. και το βάθος τους 50εκ. Οι φάσες και οι μπάζες είναι ανάλογες με τα πορτάκια. Πόμολα τύπου ΜΠΑΡΑ, μήκους 9.6εκ. σε χρώμα νίκελ.

Ντουλάπια κουζίνας

Ντουλάπια κουζίνας

Ντουλάπια κουζίνας

Τα ερμάρια των κουζινών, θα κατασκευαστούν στα μήκη που προβλέπεται από την αρχιτεκτονική μελέτη από επώνυμα ελληνικά εργοστάσια (πχ ATRO – LINEA κατηγορία soft). Το κάσωμα θα αποτελείται από μελαμίνη 16χιλ. με πλάτη από μελαμίνη πάχους 5χιλ. χρώματος μπέζ και με προτρυπημένα πλαϊνά. Πορτάκι βακελίτης, σοβατεπί-μπάζα από μελαμίνη με διαφανές λάστιχο κουμπωτό, ύψους 10εκ. και πόμολα COΝVEX, τύπου ΜΠΑΡΑ, μήκους 9.6εκ. σε χρώμα νίκελ. Τα ερμάρια της κουζίνας θα συμπεριλαμβάνουν 1 συρταριέρα, με 2 συρτάρια ύψους 12εκ. με μεταλλικούς οδηγούς και φρένα και 1 βαγονέτο. Όλα τα ερμάρια βάσεως ή κρεμαστά, έχουν ένα ράφι, εκτός από το ερμάριο της του νεροχύτη, που έχει βάση (πάτο) από αλουμίνιο. Συμπεριλαμβάνεται επίσης ο ανοξείδωτος νεροχύτης, το σοβατεπί, η κουταλοθήκη, η πιατοθήκη, ο πάγκος από βακελίτη καθώς και ο κάδος των απορριμμάτων.

Είδη Υγιεινής - μπαταρίες

Είδη Υγιεινής - μπαταρίες

Είδη Υγιεινής - μπαταρίες

Οι νιπτήρες των λουτρών, θα είναι από υαλώδη πορσελάνη μοντέλο LIBRA του οίκου DOLOMITE της IDEAL STANDART, σε λευκό χρώμα, που συμπεριλαμβάνει κολώνα-βάση, πλήρως επισμαλτωμένα, σε διαστάσεις κατά κανόνα 60X46εκ. κάτοψης. Οι λεκάνες των λουτρών, θα είναι χαμηλής πίεσης με καζανάκια και πλαστικό κάλυμμα – καπάκι πλήρους εφαρμογής, από υαλώδη πορσελάνη του οίκου DOLOMITE της IDEAL STANDART, μοντέλο LIBRA, σε λευκό χρώμα πλήρως επισμαλτωμένες, στις διαστάσεις που προβλέπονται από τη μελέτη εφαρμογής του αρχιτέκτονα Οι μπανιέρες θα είναι ακρυλικές, λευκού χρώματος διαστάσεων ανάλογα με τον χώρο του μπάνιου, μοντέλο AIDA του οίκου IDEAL STANDART. Στο χώρο του WC, τοποθετείται εντοιχισμένο καζανάκι του οίκου GROHE και επίτοιχη λεκάνη μοντέλο ARIANA του οίκου GLOBO. Τα αξεσουάρ του μπάνιου θα είναι INOX μοντέλο ASTRO . Οι μπαταρίες των χώρων υγιεινής (λουτρών & wc) θα είναι ορειχάλκινες επιχρωμιωμένες, μίας λαβής για τοποθέτηση επί μίας οπής, του οίκου CILA, μοντέλο EUROPA MIX.

Μπαταρίες κουζίνας

Μπαταρίες κουζίνας

Μπαταρίες κουζίνας

Οι μπαταρίες των νεροχυτών στις κουζίνες θα είναι ορειχάλκινες επιχρωμιώμένες μίας λαβής για τοποθέτηση επί μίας οπής του οίκου CILA, μοντέλο EUROPA MIX, με καταιωνιστήρα. Ο νεροχύτης θα είναι INOX, μοντέλο LOGICA του οίκου FRANKE. Όλα τα υλικά του συγκεκριμένου άρθρου, θα μας τα προμηθεύσει η εταιρεία ΑΦΟΙ Γ. ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ Α.Ε.Β.Ε