Ανακαινίσεις - Κατασκευές Βάβης

Εμπειρία 30 ετών στην ανακαίνιση και κατασκευή ακινήτων

Εταιρία Κατασκευών & Ανακαινίσεων Βάβης

Γνωρίστε μας

Η Εταιρία Κατασκευών και Ανακαινίσεων Αθ. ΒΑΒΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, με πείρα 30 ετών στην Κατασκευή σπιτιών, Ανακαίνιση σπιτιών και επιχειρήσεων, αναλαμβάνει να δημιουργήσει το ακίνητο των ονείρων σας.

Τα συνεργεία μας

Τα έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν ή να ανακαινίσουν το ακίνητό σας, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται. Μπορούμε να αναλάβουμε το σύνολο των εργασιών από την αρχή απαλλάσσοντάς σας από το άγχος, και να σας παραδώσουμε το ακίνητο με το κλειδί στο χέρι. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα υλικών και εργασιών και δημιουργούμε ασφαλείς κατασκευές με εξαιρετική αντοχή στο χρόνο.

Μια ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων τεχνιτών βρίσκεται στη διάθεσή σας. Συνεργεία σκυροδέματος, τοιχοποιίας - επιχρισμάτων, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί, τεχνίτες τοποθέτησης πλακιδίων, ξύλινων πατωμάτων, σκεπών, κουφωμάτων, υαλοπινάκων και διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων θα συνεργαστούν κάτω από την καθοδήγησή μας για να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κόστος

Συζητάμε μαζί σας για το τι θέλετε να κάνετε και σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν στην τσέπη σας.  Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ακριβή εκτίμηση του κόστους των εργασιών που μας αναθέτετε, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Χρονοδιάγραμμα

Εχοντας αναλάβει εκατοντάδες ανακαινίσεις σπιτιών, επιχειρήσεων και κατασκευές κατοικιών, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε ακριβές χρονοδιάγραμμα για κάθε εργασία.

Προσωπική επαφή

Οσα συνεργεία κι αν χρειαστεί να εργαστούν στο ακίνητό σας, εσείς θα είστε σε επαφή μόνο με μας. Ετσι θα έχετε πάντοτε ξεκάθαρη και υπεύθυνη εικόνα για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί. Επενδύουμε στην προσωπική επαφή.

Λύσεις

Προτείνουμε λύσεις για την ενεργειακή ανακαίνιση σπιτιού του παλιού ακινήτου σας εξοικονομώντας χρήμα. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα διεκπεραιώσεις, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, άδειες οικοδομών και επιβλέψεις έργων.

vavislogo

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΒΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

Κατασκευαστική Εταιρία

Λεμονή 15, Νίκαια Τ.Κ. 184 51

Τηλ.: +30 210 4956154

Κινητό: 697 746 8495

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.